Contact in een gezellige en sportieve sfeer

Commissie Nieuws

Plaatsen op de fairway toegestaan

Ons is opgevallen dat er de laatste tijd tijdens competities de bal in de baan vaak geplaatst werd. In de periode 30 April tot 1 November is het niet toegestaan om de bal te plaatsen als de baan qualifying is.
Maar naar aanleiding van het groot onderhoud dat op het moment op t’ Zelle wordt verricht kunnen wij U melden dat we met ingang van heden tot 1 November toestemming hebben gekregen van de NGF om de bal toch te mogen plaatsen in de baan.
Plaatsen houdt in dat je op het kort gemaaide deel van de fairway de bal mag opnemen, schoonmaken en terugplaatsen.
Hierbij blijft de baan qualifying.


Wij zullen dit ook vermelden op het publicatiebord in de hal.

Met vriendelijke groet
Theo Groot Kormelink
Voorz. R&H commissie

Winnaar Frans Rengelink Wisseltrofee

Met 37 deelnemers werd donderdag 5 september op de herendag gespeeld voor de Frans Rengelink Wisseltrofee en nog veel ander prijzen. Bij de prijsuitreiking kon wedstrijdleider Hans ondanks 2 kleine buitjes toch weer, op de van hem bekende manier, verkondigen dat het weer een fantastisch mooie dag was geweest. De prijzen werden verdeeld onder veel heren met een score van 33 stableford , waarbij de laatste 9, 6, etc. de doorslag gaf. Hier stak een drietal spelers Rob Mos met 40, Frank Hegeman met 39 en André Passé met 36 stableford bovenuit. Als eindresultaat werden Jan Woltering bij de hoge handicappers en Rob Mos bij de lage handicappers als winnaar naar voren gehaald. 

In het totaal klassement voor de wisseltrofee waren er extra punten te verdienen voor neary, tweary, longest en best birdie. Ook zonder deze punten werd Rob Mos met zijn score van 40 stableford de trotse winnaar van deze prachtige trofee.
Als afsluiting van een heerlijk diner in BBQ vorm konden we nog nagenieten onder een kopje koffie aangeboden door Frans Rengelink en werd er al weer uitgekeken naar de volgende wedstrijd.

Algemeen Nieuws 

Pitchmarks hersteld?

Stelt u zichzelf bij het verlaten van de greens ook de vraag "Pitchmarks hersteld"? U doet er ons en uzelf een groot plezier mee. En valt uw oog op een eerdere inslag? Neemt u die dan ook "gewoon even mee"?

Meer informatie kunt u vinden onder Regels en Etiquette, Pitchmarks Repareren.