Contact in een gezellige en sportieve sfeer

Commissie Nieuws

Toost op het Nieuwe Golfjaar 2022

Na de Oudejaars borrel en oliebol tijdens de wedstrijd van 29 januari konden we halverwege de Nieuwjaarswedstrijd van 6 januari een toost op het nieuwe golfjaar uitbrengen. Daarbij werd ook nog een worsten/kaasbroodje geserveerd.

Een initiatief van de herendag commissie als compensatie voor de "gemiste" bitterballen, maar door eenieder wordt toch halsreikend uitgekeken naar de mogelijkheid van een gezellige nazit met een drankje en natuurlijk de bitterballen al dan niet geserveerd door "Bitterballen Ben".

Tot die tijd toch nog maar even blijven genieten van het feit dat we in ieder geval met in in acht name van de basisregels kunnen blijven golfen.

Meer foto's onder Foto's/Nieuwjaar 2022

 

"Hearing", Afscheid en Huldiging

Na de Texas scramble wedstrijd van 11 november gespeeld door 51 deelnemers bleven een groot aantal deelnemers na voor de in aansluiting gehouden jaarlijkse "Hearing". 

Naast een terugblik op het afgelopen jaar en informatie over de invulling van het komende jaar was er  gelegenheid om zelf vragen te stellen of ideeën aan te reiken. Naast een vraag over de punten telling door Theo Groot Kormelink was er alleen nog een voorstel van Hans Pronk om 1x per maand in aansluiting op de nazit te blijven voor een eenvoudige gezamenlijke maaltijd. Bij handopsteking bleken een tiental heren hiervoor belangstelling te hebben.  Aangezien er verder geen vragen overbleven is het Plan 2022 de basis voor het komende Herendag jaar.

Na de informatie uitwisseling was het tijd voor Afscheid van 2 commissieleden en Huldiging van de klassement winnaars.

Van Hans van Biljouw hadden we na 10 jaar voorzitterschap al binnen de corona mogelijkheden afscheid genomen maar werd het nu formeel nog dunnetjes over gedaan. Ook voor Henk van Brenk was het na 14 jaar als secretaris welletjes en werd hij bij het afscheid welverdiend in het zonnetje gezet.

Bij de huldiging van de klassement winnaars werd als eerste Hertog Enthoven nog gememoreerd als winnaar "Matchplay Heer 2021", waarna het de beurt was aan Reint Pellenberg winnaar AUPING Trofee, Hertog Enthoven winnaar Preiner Cup en André Passé winnaar Commissie Trofee. Vervolgens werd Theo Bömer alsnog gehuldigd als "Heer van het Jaar 2020" alvorens hij de Wissel Trofee doorgaf aan André Passé als winnaar "Heer van het Jaar 2021".

Na een toost met het door de Penningmeester aangeboden drankje konden we terugkijken op een geslaagde en bovenal gezellige "Hearing".

 

Uitgestelde huldiging

Door corona konden de winnaars van 2020 nog niet worden gehuldigd. Hiermee is alvast een begin gemaakt voor de klassementen HCI Andre Passe, AUPING Theo Bömer en Commissie Lex Bosman

Algemeen Nieuws 

Roken niet toegestaan

Hierbij brengen wij nogmaals onder uw aandacht, dat roken op het golfcomplex niet meer is toegestaan, met uitzondering van de parkeerplaatsen, het terras en het plein voor het hoofdgebouw.

Helaas vinden wij nog steeds peuken in de baan en worden rokers waargenomen. Wij rekenen erop, dat u dit verbod eerbiedigt. De Marshals zijn bevoegd om u hierop aan te spreken.

Overgenomen uit nieuwsbrief GCZ

 

Pitchmarks hersteld?

Stelt u zichzelf bij het verlaten van de greens ook de vraag "Pitchmarks hersteld"? U doet er ons en uzelf een groot plezier mee. En valt uw oog op een eerdere inslag? Neemt u die dan ook "gewoon even mee"?

Meer informatie kunt u vinden onder Regels en Etiquette, Pitchmarks Repareren.