Punten / Winnaar / Prijzen

We spelen 18-holes wedstrijden echter 9 holes meespelen (uitstappen, bijbetalen) is ook mogelijk.

Stableford Punten voor Klassement wedstrijden en de “Heer van het jaar” Trofee

Om voor de punten in de klassementen AUPING, Myrtax, Commissie en "Heer van het Jaar" in aanmerking te komen dient u lid te zijn van GCZ en 18 holes te spelen. 

De speler met het hoogste Stableford puntentotaal over 4 van de 5 wedstrijden wordt de winnaar bij de AUPING, Myrtax en Commissie Trofee. Bij gelijke stand wordt er gekeken naar de hoogste score van de 4 uitslagen (of de eerstvolgende als deze ook gelijk zouden zijn) die tellen voor het bepalen van de winnaar.

De speler met het hoogste Stableford puntentotaal over 15 van de gespeelde qualifying Stableford wedstrijden (circa 20) wordt de "Heer van het Jaar". Bij gelijke stand wordt er een, door de commissie te bepalen, “play-off” gespeeld.

Voor de Titel "Matchplay Heer van het Jaar" spelen we 5 voorronden (bepalen startlijst finale wedstrijd) volgens de spelregels Matchplay "Special" en een Finale. Om voor de titel in aanmerking te komen dient u lid te zijn van GCZ, echter gasten komen in aanmerking voor de punten en de dagprijzen.

Gasten en 9-holes spelers zijn welkom en dingen mee naar de dagprijzen (hierbij wordt uitgegaan van 18 holes spelen), maar worden voor het toekennen van de punten (voor de verschillende klassementen) uit de uitslag gehaald..

 

Prijzen:

Voor “normale” wedstrijden nr. 1 t/m 3
AUPING, Myrtax en Commissie nr. 1 t/m 6
Team wedstrijden 4-bal nr. 1 en 2, 2-bal nr.1 t/m 3

Neary, Tweary en eventuele Longest blijven voor de categorieën Hoge (24.1-36.0) en Lage (0-24.0) handicap.

 

Recht op een prijs vervalt bij afwezigheid tijdens de prijsuitreiking.