Supporters Herendag

 

Al vele jaren is "Auping" een begrip in Doetinchem en omgeving. 

Auping Doetinchem is Supporter voor ons klassement met vijf wedstrijden om de AUPING Trofee welke meetellen voor De Heer van het Jaar Trofee. Op deze dagen wordt er een Stableford qualifying wedstrijd gespeeld. De prijzen voor deze wedstrijden worden beschikbaar gesteld door Auping met stores in Doetinchem, Duiven, Amersfoort en Utrecht.

Voor nadere informatie met betrekking tot slaapcomfort kunt u bellen met  Hessel Lubbers tel. 0314-325092  of kijken op www.auping store doetinchem.nl


Wij zijn Myrtax Bewindvoering

Als een van onze hoofdactiviteiten bieden wij Mentorschap aan.
Mentorschap kan hulp bieden als iemand tijdelijk of langdurig zelf niet in staat is zijn of haar zaken te beoordelen en behartigen op het gebied van zorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geestelijke beperking, dementie, ouderdom, verslaving of psychische klachten.
Zeker wanneer er geen familie aanwezig is, of de familie vindt dit een te zware belasting, kan Myrtax Bewindvoering ingeschakeld worden om deze taken op zich te nemen. 
Voor nadere informatie met betrekking tot onze diensten kunt u bellen tel. 0314-200121  of kijken op www.myrtax.nl

Myrtax is Supporter voor ons klassement met vijf wedstrijden om de Myrtax Trofee, welke ook meetellen voor De Heer van het Jaar Trofee. Op deze dagen wordt er een Stableford qualifying wedstrijd gespeeld. De prijzen voor deze wedstrijden worden beschikbaar gesteld door Myrtax Bewindvoering Doetinchem.


Commissie wedstrijden

De vijf commissie wedstrijden staan open voor "spontane" Supporters van de Herendag met een bijdrage voor de prijzen van deze dag en de trofee welke na vijf wedstrijden aan de winnaar van het totaal klassement wordt uitgereikt. Op deze dagen wordt er een Stableford of Strokeplay qualifying wedstrijd gespeeld. Ook deze vijf wedstrijden tellen mee voor De Heer van het Jaar Trofee.

Hebt u interesse of vragen

Dan kunt u contact opnemen met Michiel Vente, tel.: 06 12173423 

Supporters van de Commissie wedstrijden bedankt!

2024

Hans Pronk, Jan Woltering, Fam. Baggen, Frank Smees, Jos Roording

2023

Jan Woltering, Wim Gerritsen, Fam. Baggen, Henri Hennink, Adrie Heuvelink,  wie is (zijn) de volgende

2022

Fam. Baggen, Lex Bosman, Jan en Gerrie Woltering, André Passé

2021

Wim Gerritsen, Ben Molenaar, Jan Wolterig, Gerlach Takkenkamp

2020 

Adri Heuvelink, Huib van der Star, Jan Woltering, "De Kaptein"

2019

"De Kaptein", Jan Woltering, Jan van Wagenberg, wie is (zijn) de volgende

2018

Jan Woltering, Mystery Supporter HR, De Zellerij