Supporters Herendag

 

Al vele jaren is "Auping" een begrip in Doetinchem en omgeving. 

Auping Doetinchem is Supporter voor ons klassement met vijf wedstrijden om de AUPING Trofee welke meetellen voor De Heer van het Jaar Trofee. Op deze dagen wordt er een Stableford qualifying wedstrijd gespeeld. De prijzen voor deze wedstrijden worden beschikbaar gesteld door Auping met stores in Doetinchem, Duiven, Amersfoort en Utrecht.

Voor nadere informatie met betrekking tot slaapcomfort kunt u bellen met  Hessel Lubbers tel. 0314-325092  of kijken op www.auping store doetinchem.nl


Preiner Wijn

In Apetlon, Oostenrijk is de familie Preiner al vijf generaties succesvol in wijnbouw. Zij produceren een breed scala aan witte en rode kwaliteitswijnen. Preiner Nederland levert deze prachtig wijnen aan horeca en slijterijen.

U bent welkom bij De Preinerei op de Dorpsstraat 16 in Hummelo . De Preinerei is een wijnbar waar elk glas Preiner wijn vergezeld wordt van een amuse die de smaak van de wijn versterkt.

Preiner Nederland  is Supporter voor ons klassement met vijf wedstrijden om de Preiner Cup, welke ook meetellen voor De Heer van het Jaar Trofee. Op deze dagen wordt er een Stableford qualifying wedstrijd gespeeld. De prijzen voor deze wedstrijden worden beschikbaar gesteld door Preiner Nederland.

Voor nadere informatie met betrekking tot deze wijn kunt u bellen met  Roland Goos tel. 06-39398985, mailen naar info@preiner.nl of kijken op op www.preiner.nl en www.preinerspritzer.com . 


Commissie wedstrijden

De vijf commissie wedstrijden staan open voor "spontane" Supporters van de Herendag met een bijdrage voor de prijzen van deze dag en de trofee welke na vijf wedstrijden aan de winnaar van het totaal klassement wordt uitgereikt. Op deze dagen wordt er een Stableford of Strokeplay qualifying wedstrijd gespeeld. Ook deze vijf wedstrijden tellen mee voor De Heer van het Jaar Trofee.

Hebt u interesse of vragen

Dan kunt u contact opnemen met Michiel Vente, tel.: 06 12173423 

Supporters van de Commissie wedstrijden bedankt!

2023

Jan Woltering, Wim Gerritsen, Fam. Baggen, Henri Hennink, Adrie Heuvelink,  wie is (zijn) de volgende

2022

Fam. Baggen, Lex Bosman, Jan en Gerrie Woltering, André Passé

2021

Wim Gerritsen, Ben Molenaar, Jan Wolterig, Gerlach Takkenkamp

2020 

Adri Heuvelink, Huib van der Star, Jan Woltering, "De Kaptein"

2019

"De Kaptein", Jan Woltering, Jan van Wagenberg, wie is (zijn) de volgende

2018

Jan Woltering, Mystery Supporter HR, De Zellerij